ÍGY KÉSZÜLT!2011-12-15 17:02:21

Van képük hozzá!


2011. februárjában indult útjára egy kiállítás-sorozat, amely kezdetben a Hunnia Art Bisztró falain adott lehetőséget a tehetséges művészeknek a bemutatkozásra. Elsősorban a kiállításokat szervező alkotótársam Fátrai László érdeme, hogy a sorozat valóban sorozattá lett.

Ebben az évben 19 kiállítás került megrendezésre úgy, hogy idő közben a kiállító helyek száma is bővült és kiegészült a Cafe Vian étteremmel a Liszt Ferenc téren és a Gozsdu Vian kávézóval a Király utcában.

Az évet egy közös kiállítással búcsúztatjuk azokkal alkotókkal, akik hozzám hasonlóan a H.A.B.-ban is bemutatták az alkotásaikat. A kiállítás egy nagyszerű évet hivatott lezárni és egyben előrevetíteni a hasonlóan sikeres folytatást.Ezúton szeretnék meghívni minden kedves érdeklődőt 2011. december 16-án 18 órára, a Hunniába. Ritkán lehet ennyi egymástól merőben eltérő, ám a művészet által kapcsolatban álló, merész, elhivatott és a festészet iránt alázattal viseltető emberrel egy helyen találkozni. Az csak HAB a tortán, hogy a műveik is megtekinthetők.

A kiállító művészek:

Bányai Brigitta
Bedőcs Zsolt
ifj. Béres Ferenc
Fátrai László
Fenyvesi Edit
Fülöp Miklós
Lakatos Verocs
Mazán Mihály
Pekó Zsolt

www.zeusnet.hu