ÍGY KÉSZÜLT!2011-10-05 09:11:30

Meghívó: egy percnyi pihenő


Igaz, hogy az utóbbi időben az életemben kissé háttérbe szorult a festészet, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne napirenden. Egyébként is jellemző, hogy a nyaraimat főként a sport és az utazás határozza meg, ám az ősz ismét a vászon elé ültet és az évnek a hűvösebbik szakasza rendre a festésről szól. Lassan véget ér a vénasszonyok nyara, ami már így is szokatlanul hosszúra nyúlt és akarva-akaratlanul megérkeznek a hűvös napok, amelyek a nappalokat is egyre rövidebbre szabják, az egyre hűlő és mind hosszabb esték pedig újabb alkotásokat szűlnek...

A festés évszakjainak érkeztét ezúttal egy kiállítással köszöntöm, amelyre szeretettel meghívok minden Hublot Big Bang replica watches barátomat, ismerősömet és ismeretlen érdeklődőt. Az Egy percnyi pihenő című kiállításom 2011. október 4-én nyílt és október hónapban tekinthető meg a Liszt Ferenc téren található a Café Vian Étteremben.

Nem is tanácsolhatnék mást mint, hogy pihenjen meg mindenki egy percre a képeim alatt egy gőzölgő kávé mellett a Liszt Ferenc tér egyik meghatározó étterem-kávézójában, az utánozhatatlan hangulatú Café Vianban!

cafe vian

cafe vian

cafe vian

cafe vian

cafe vian

cafe vian

cafe vianrepliche orologi
www.zeusnet.hu