ÍGY KÉSZÜLT!2011-04-21 14:58:27

Nagyvárosi remények


2011. április 20-án megnyilt a Nagyvárosi remények című kiállításom a Hunnia Art Bisztróban, amelyre mindenkit szeretettel invitálok, az alkotásaim május végéig tekinthetők meg.

A 168 óra így ír a kiállításról:

"Hétköznapi helyzeteket ábrázol, panerai replica mégis rácsodálkozunk, témáit mindannyian ismerjük, mégis újként hatnak a képei. Fülöp Miklós festményein a nagyváros köszön vissza, legyen az Budapest, Róma vagy épp New York. A nagyváros, amely csak ritkán mutatja idillikus oldalát és sokkal inkább ködös, esős, havas és szürke. A képek mégis pozitívan hatnak, mert mindenütt jelen van a remény.

Panerai Luminor Chrono Replica A nagyváros forgataga lüktet körülöttünk, autók dudálnak ránk és fényszórók villannak felénk: izgalmas alkotások, amelyek cseppet sem hétköznapiak. Ismeretlenül is ismerős helyek és ismerős utcák ismeretlen vonásai ezek, melyekre jól esik rácsodálkozni. Pocsolyákban tükröződő valóság, amely nagyvárosi reményekkel tölti meg szívünket.

A kiállítás megtekinthető május végéig a Hunnia Art Bisztróban az V. kerületben a Bank u. 5. szám alatt, az Arany János utcai metrómegállótól egy percre."

Forrás: 168 óra

hunnia art bisztro

hunnia art bisztro

hunnia art bisztro

hunnia art bisztro

hunnia art bisztro

www.zeusnet.hu