ÍGY KÉSZÜLT!2010-09-12 14:34:47

Könyvborító


Kicsit megkésve számolok be egy felkérésről, amely egy könyvborító és néhány illusztráció elkészítésére vonatkozott. A 81. Ünnepi Könyvhéten bemutatkozó novelláskötet Albert Béla tollából került a lapokra és Szilánkok címmel jelent meg. A borítón és a belíveken található tus-akvarell rajzok az én munkáim. Mindenkinek ajánlom szeretettel a könyvet.
Audemars Piguet Replica Watches
„Albert Béla 1942-ben született, fizikus végzettségű, de az irodalom és a zene aktív művelése is élete részévé vált. Négy elbeszélést tartalmazó első kötete, A Képmás 2006-ban jelent meg. A Szilánkok novellagyűjtemény, történéseit, eseményeit, epizódjait – amint a szerző írja – az Élet Fájáról tördelte, amelyeket azután írói képzeletébe ágyazott. Mert az író vallja: nincs jobb elbeszélő, mint a valóság.

A könyv színes írások foglalata. Találhatunk benne elgondolkodtató, emberi gyarlóságot, társadalmi fonákságot feltáró történeteket, humoros, groteszk helyzeteket, de nem hiányzik belőle a szerelem és erotika nyílt, ám finom rajzolatú megjelenítése sem.

Ajánljuk a kötetet mindazoknak, akik e sokszínű világba kívánnak bepillantani.”www.zeusnet.hu