ÍGY KÉSZÜLT!2010-11-03 12:56:55

Ecsettel a gyermekekért


Egy különleges jótékonysági felkérésnek tettem eleget, amelynek apropóját egy élsportolók, olimpikonok, neves sportszemélyiségek által közösen festett kép adta. A festmény több lépcsőben készül, ahogy a felkért sportolók újabb és újabb részlettel egészítik ki. Az eredeti elképzelés szerint egy nagy közös koncepció szerint haladt volna az alkotás, ám ennyi egyéniség nem engedte befolyásolni magát, így egy igazán érdekes mű fog létrejönni, melynek valós értékét az elkészítésben közreműködők személye adja majd.

A festmény november 25-én árverésre kerül a Suzuki Ház – Pagoda Galéria - hagyományosnak mondható jótékonysági rendezvényén, patek philippe aquanaut replica melyen 30-40 további festmény is kerül a kalapács alá. A jótékonysági akción összegyűlt pénz teljes egészében a Bethesda Gyermekkórház javára kerül felajánlásra.

„A festmény elkészítésében részt vettek: Besenyei Péter, Bóta Kinga, Csabai Edvin, Dzsudzsák Balázs, Fülöp Miklós, Gergely István, Hadfi Dániel, Ipacs Endre, Kiss Tamás, Kovács Ágnes, Kovács Katalin, Kozmann György, Lázár Vilmos, Lázár Zoltán, Máday Norbert, Mészáros Anett, Pesuth Rita, Pulai Imre, Simicskó István, Storcz Botond, Szabó Gabriella, Szabó Szilvia, Szekeres Pál, Szilágyi Áron, Vajda Attila.

Dr. Velkei György a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója köszönetét fejezte ki a kezdeményezésért a Suzuki Háznak, a festőművészeknek és a sportolóknak. Az árverésből befolyó összeget a gyermekkórház égési osztályának felújítására és otthonosabbá tételére fogják fordítani.”

ecsettel a gyermekekért suzuki ház pulai imre fest
  Pulai Imre
storcz botond kozmann györgy fest
Storcz Botond Kozmann György
ipacs endre fest kovács katalin fest
Ipacs Endre Kovács Katalin
gergely istván fest simicskó lajos fest
Gergely István Simicskó István
besenyei péter fest kovács ági fest pesuth rita fest
Besenyei Péter Kovács Ági Pesuth Rita
mészáros anett és bóta kinga fest csabai edvin fest fülöp miklós fest
Mészáros Anett és Bóta Kinga Csabai Edvin ...és végül jómagam


www.zeusnet.hu