ÍGY KÉSZÜLT!2010-11-10 16:17:09

Rajzpályázat zsűrizés


2010. november 9-én került sor a Debreceni Nagy Sportágválasztó rendezvény alkalmából kiírt rajzpályázat értékelésére, ahol a zsűri tagjaként vettem részt a beérkezett alkotások elbírálásában. Az óvodás és iskolás gyerekek számára kiírt pályázaton a Debreceni Nagy Sportágválasztón átélt sportélmények megörökítése volt a feladat.
cartier ballon bleu replica
"A gyermekek rajzaikkal az oktatási intézményeik részére nyerhettek sporteszköz vásárlási-utalványokat A kiírásra 20 oktatási intézményből (14 általános iskola, 6 óvoda) több mint 383 alkotás érkezett, így adva komoly munkát a zsűrinek.

A zsűri tagjai voltak: Csabai Edvin, tizenhétszeres világbajnok maratoni kenus, Koós-Lukács Tímea, Ipacs Endre és Bréda Tamás a Nagy Sportágválasztó szervezői és Fülöp Miklós festőművész, a Merkapt Maraton Team SE elnöke."

Szívünk szerint minden beküldött pályaművet díjaztunk volna, ám dönteni kellett. Az első helyen holtverseny alakult ki a pályázók között, a dobogósok mellett pedig további három gyermek alkotását különdíjjal jutalmaztuk.

Nagy örömmel mutatom be az ifjú piktorok munkáit, és külön kiemelném a második helyezést szerzett Husz Dominikot, aki még óvodás és 6 éves létére igazi, élő karaktereket örökített meg egy boksz ringben.

1. helyezett 1. helyezett
1. helyezettek: Debreczeni Dorina és Ecsedi Boglárka, mindketten 2. osztályosok
2. helyezett 3. helyezett
2. helyezett: Husz Dominik 6 éves, óvodás 3. helyezett: Török Renáta 4. osztályos
különdíj különdíj
különdíj  
Különdíj: Csekő Blanka, Szolnoky Ádám és Belső Máté, 2. osztályosok

Végezetűl néhány kép a zsűrizésről:
 
rajzpályázat zsűrziés rajzpályázat zsűrziés
rajzpályázat zsűrziés rajzpályázat zsűrizés


www.zeusnet.hu