ÍGY KÉSZÜLT!2010-07-20 14:34:18

Sikeres megnyitó az első KÉP A FALON kiállításon


2010. július 17-én került megrendezésre az első KÉP A FALON kiállítás megnyitója, amelynek a Kertész29 Galéria adott otthont. A KÉP A FALON festőművészeti portál első közös kiállítása felkeltette a média figyelmét, így elég sok helyre eljutott a híre. Több rádió, (Klub, Lánchíd, Bartók) televízió (Erzsébetvárosi TV, HírTV) és nyomtatott sajtó (Népszabadság) interjút készített a velem, mint szervezővel, emellett jelentős volt az online megjelenés is (kultura.hu, est.hu, artportal.hu, port.hu, stb).

A kiállításon 10 művész képviselte a KÉP A FALON honlapot, rajtam kívül: Bányai Brigitta, Csizmár István, Döme Péter, Huszár Boglárka,Cheap Giuseppe Zanotti Shoes Nyúl Gabriella Zsuzsanna, Reisz Ilona, Rumi Olivér, Tarcsay Béla és Tüttő József.

A nevekből is kitűnik, hogy roppant változatos és sokszínű volt a repertoár. A megnyitó napjának délelőttjén a művészek összegyűltünk a galériában és közösen rendeztük falra az alkotásokat. A eseményt, melyre közel 150 vendég érkezett, 18 órai kezdettel Körmendy Ferenc művészeti menedzser nyitotta meg.

Tag Heuer Carrera Mikrogirder Replica Különlegessége volt az estének, hogy a KÉP A FALON felhasználói a kiállítás keretei között a portál festményei alatt találkozhattak egymással először ilyen nagy számban. Örvendetes volt, hogy nagyon sokan érkeztek vidékről is, vállalva az utazást a nagy melegben. A kiállítókkal együtt a honlapról kb. 40 felhasználó volt jelen.

Nagy valószínűséggel a kiállítást folytatás követi, a tervek szerint őszi-tavaszi ciklusban, folyamatosan cserélődő, néha visszatérő művészekkel.

A KÉP A FALON honlap üzemeltetői és a magam nevében is köszönöm a látogatónak és a vendégnek, hogy megtiszteltek minket a jelenlétükkel.

Folytatása következik…

Alábbiakban néhány fénykép az előkészületekről és a megnyitóról:

Réplique montre rolex
www.zeusnet.hu